İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü Staj Yapan Öğrencilerin Dikkatine!

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğrencilerinin Dikkatine

2020-2021 eğitim yılında stajını tamamlayan ve çeşitli nedenlerden dolayı staj defterlerini teslim edemeyen öğrenciler için belirlenen yeni teslim tarihi 9 Nisan 2021 Cuma, saat 13.00-15.00 arasıdır.

Staj defterlerinin hazırlanmasında bölüm staj kılavuzu esastır. Bölüm staj kılavuzuna uygun hazırlanmayan defterler kabul edilmeyecek olup sorumluluk öğrenciye aittir. Bölüm staj kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

Staj süreciyle ilgili herhangi bir soru için bölüm staj komisyonu ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Bölüm staj komisyonu üyeleri:
  • Öğr. Gör. Gökhan Kıyıcı: gkiyici@ticaret.edu.tr
  • Ar. Gör. Damla Hocaoğlu Türk: dhocaoglu@ticaret.edu.tr
  • Ar. Gör. Umut Pektetik: upektetik@ticaret.edu.tr

Öğrencilerin dikkat etmesi gereken bir diğer nokta ise gönderilen maillerde “Kime” kısmına komisyon üyelerinin tamamının yazılması gerekliliğidir.