2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi 1. Sınıf Genel İngilizce Muafiyet Sınavı Sonuçları (Revize Edildi)

Bu sınava giren sadece 1. sınıf öğrencilerin aldıkları notlar BAHAR Dönemi Genel İngilizce dersinin ortalama notu olarak gözükecektir. Dersi alttan alıp muafiyet sınavına giren öğrencilerin sınavı geçersiz olup dersi almakla yükümlüdürler. 1. sınıf olup Muafiyet sınavı sonucunda F-DF-DD-CD ortalaması olanlar, İlgili Fakültelerine birer dilekçe yazarak bu belirtilen notlara itiraz edip derse katılmak istediklerini bildirebilirler. Böylece, bahar dönemi sınavları ile daha iyi bir ortalama elde edebilirler. CC ve üzerinde not alan öğrenciler ise aldıkları notlara razı olmak durumundadır. Sınava girmeyen öğrenciler ise otomatik olarak bu dersi almaya devam edeceklerdir.