Mimarlık Bölümü Staj Yapan Öğrencilerin Dikkatine!

MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ
MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE
  • Mimarlık Bölümü'nde 2019-2020 ve 2020-2021 Dönemi Stajlarını gerçekleştiren öğrencilerin, Staj Defteri ve Belgeleri Teslimleri pandemi şartları nedeniyle aşağıda belirtildiği gibi yapılacaktır.
  • Staj teslimlerini yapmak isteyen öğrencilerin gerekli belgeleri (“EK-5 Kurumun Öğrenciyi Değerlendirme Formunu”  kapalı zarf içinde ve açılmamış halde) ve fotoğraflı staj defterlerini; hepsi tek bir kapalı zarf içerisinde (zarf üzerinde isim-soyisim ve numara mutlaka belirtilecek biçimde)   Küçükyalı Yerleşkesi Kariyer Merkezi’ne elden (şahsen teslim zorunlu değildir) veya kargo ile “İstanbul Ticaret Üniversitesi, Küçükyalı Yerleşkesi, Kariyer Merkezi. Küçükyalı E5 Kavşağı İnönü Cad. No: 4, Küçükyalı 34840 / İstanbul” adresine 02 Nisan 2021 tarihine dek teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Posta yolu ile yapılan teslimlerden öğrenci sorumludur. Kargoyu teslim eden ve teslim alan kişilerin isminin, öğrenci tarafından belgelenmesi gerekmektedir. Staj belgeleri eksiksiz teslim edilemeyen öğrencilerin staj değerlendirmeleri yapılamayacaktır.
  • Staj defteri ve teslim edilecek belgeler ile ilgili daha fazla bilgi için, Kariyer Merkezi'nin web sitesinde aşağıdaki linkte yer alan Staj Kılavuzu'ndan kontrol edilebilir.